Mult iubita Universitate !!!


Multi mă întreabă: îti place universitatea unde înveti? sau în general de ce esti de atîtea ani student? Păi să vă spun de ce :

1. Avem profi care nu vin la cursuri, pentru ca profii dau 20% din material, restul singurei. Ei doar îsi i-au banii.

2. La final de semestru te trezesti cu 2, 3 sau 4 restante fiindcă cursul optional se termină cu examen mai serios, ca cel de baza.

3. Anul I face cursuri la grămadă cu anul II. Din motive economice.

4. Vii la examen si constati cu stupoare că s-a pierdut cheia de la sală. Nu-i băi. Vine portarul si sparge usa, de fată cu 100 de studenti.

5. Vii la curs si constati că sala e ocupată. Nu-i nimic. Mergi la portar, i-ai o cheie, te instalezi în sală, faci 30 de minute de curs si vine o tanti ca să-si revendice sala. Te ridici si pleci, te duci din nou la portar, ceri o altă cheie si asa mai departe...

6. Faci un master de traducatori si studiezi matematică superioară, care nici cei care au alcatuit-o nu au cunoscut-o asa de bine ca noi, si nici pîna în prezent nu stiu precis la ce se foloseste ea în viată (ei spun că: ,,viata e mare si cine stie ce o să se întîmple”)

7. La fiecare sfîrsit de semestru ai examene la toate disciplinele, ca mai apoi, la examenul de stat să le repeti din nou ceea ce ai sustinut semestru de semestru (prostie omenească)

8. Te duci la secretariat ca să-ti ridici carnetul de student si legitimatia, si afli cu stupoare că l-ai ridicat deja, fiindcă secretara nu le mai are. Cel mai probabil le-a pierdut.

Și după toate acestea : de ce să nu iubesc învătatul?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails