Vine vara, nu știi ce se poartă?


Anul 2010 sau noul an de criză sa dovedit a fi anul provocărilor în domeniul vestimentar. Pentru a fi în ton cu tendinţele modei ţi- ar trebui un stilist vestimentar, dar cum nu toţi își permit acest lux pe timp de criză, designerii îți pun la dispoziţie o listă cu articolele vestimentare, care trebuie să fie prezente în garderoba ta.
În această vară ca să fii în pas cu tendinţele impuse de modelieri, nu va trebui să faci mari schimbări, ci dimpotrivă să adaugi la colecţia ta de haine încă cîteva rochiţe noi de culori aprinse printre care: roșul- care te scoate în evidență și vei fi ușor remarcată în mulţime; albastru; movul; rozul; verdele- mentă; bej; maro; combinaţia alb- negru.
Se poartă rochiile croite în felul următor: rochii fără umerii; rochii lungi- crăpate provocator; rochii midi- cu un singur umăr; rochii din materie florală; rochii în culori tari- electrizante ; rochii asortate cu curele.
În vogă sunt și gecile din piele sau honoracul cu glugă asortate cu rochii vaporoase, sau o fustă scurtă, designerii ne asigură că cu o asemenea ţinută avem toate șansele de a ieşim în evidenţă.
Boleroul va fi de mare folos în timpul nopţii de vară răcoroase. Te mai poate salva atunci cînd ai o rochie foarte decoltată. Însă atenţie mare cînd îţi cumperi un bolerou, dacă ai siluetă subţire evită pe cît posibil boleroul larg, acesta îţi poate ascunde formele și îți strică aranjamentul.
De asemeni în aceast sezon se poartă pantalonii și fustele cu talie înaltă.
Accesoriile de bază în primăvara- vara anului 2010 sunt: bretele și pălării; sandale cu toc înalt care creeează o impresie de picioare sexy; curele late cu cătăramă mare; genţi megadimensionale; colanţi de nuanţe închise.
De multe ori am auzit și întrebări și afirmaţii de genul: ,, de ce designerii inventează și impun mai multe tendințe pentru doamne decît pentru bărbaţi?” sau afimații de genul: ,, caut la nesfîrșit tendințe pentru bărbaţi, din sezonul de primăvară- vară, sau indiferent de ce anotimp ar fi și oricum nu găsesc nimic”.
Așa stimate doamne, haideți ca în acest articol să propunem niște tendințe pentru sezonul de primăvară- vară, căci tuturor ne plac bărbaţii stilaţi și aranjaţi cu bun gust , nu? :)
Bărbatul din ziua de astăzi este unul simplu, dar pe cît de simplu pe atît de complex. Mereu dorește să fie elegant, rafinat, arătos etc.
Pentru acest sezon bărbaţilor li se pun la dispoziție următoarele tendinţe: costumul de gală poate fi în nuaţă de bej și caramel, încheiat cu un nasture, asortat cu cămașă și eșarfă de culori viu colorate.
Pentru o ţinută de office în acest sezon reprezentanții sexului puternic pot opta pentru o haină de culore negră cu dungi fine albe, o cămașă din ţesătură colorată fin pastelată și asortată cu o cravată îngustă.
Ei bine băieți se poartă nudul. Nu vă rog nu ieșiți dezbrăcați pe stradă, este vorba despre nuanțe de bej, crem, dar se mai poartă și nuanțe de albastru, bleumarin.
Se poartă cămăși din țesătură înflorată cu mînecă scurtă sau puteți alege un tricou combinat cu sacou și vei da impresia de un tip studiat.
În materie de încălţăminte se poartă mocasini din piele întoarsă sau catifea combinat cu o pereche de jeanşi, sau chiar cu o pereche de pantaloni clasici.
Dragi domni și doamne, mai ales doamne iată putem întîlni și bărbaţii care atrag atenție la exteriorul lor și vor sa fie în pas cu tendințele modei .

1 comentarii:

Diana spunea...

Fiind in pas cu moda,imi dau seama ca aceste modele prezentate in articolul dat si nu inultimul rind culorile sunt inclinate spre tendinte,care au scopul de a provoca si de a ne scoate in evidenta.

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails