Da sau NU Gay - lor ?


De citeva zile in coace se vorbeste despre marsul minoritatilor sexuale. Spun ca si ei au drepturi si vor sa aduca la cunostinta noastra (adica celor cu orientatie normal) ca noi le incalcam dreptul. Si eu ma intreb ce drepturi la incalcam noi lor? Le incurcam sa se ....... in fund? (ma scuzati de cuvinte directe , dar nu pot fara de ele in tema data). Cine va incurca sa faceti ceea ce faceti voi in localurile voastre, sau voi vreti si in biserci sa faceti dragoste, sau in parcuri sa va pipaiti pe la fund?
Lume draga, vad ca din zi in zi ne apropiem de cultura europeana, si e bine ca aflam lucruri noi, dar nu uitati ca ei au o alta cultara, si putem sa invatam ceva gresit, asa cum au invatat unui din Genderdok. Acest fenomen nu este normal in cultura si religia crestinilor din Moldova. Da chear si in alte religii si culturi normale nu se admite asa ceva.
Daca vreti dreptate ducetiva in Amsterdam, si acolo o sa aveti de toate, si .... in fund si drepturi egale cu ei.
Multi ma intreba : ce ai tu cu ei, ca si ei sunt oameni dar cu capul bolnav. Pai nu-s bolnavi, dar alintati de ceea ce fac zi de zi si au vrut sa incerce ceva nou si iata na. Cineva incearca droguri, altii incearca sa faca sex in apa, altii sa sara cu parasuta de la 5000 m , dar nu si asta sa incerci ca nu-i normal. Eu stau si ma intreb daca as nimeri intr-o situatie in care : as merge cu copilul meu pe strada (baiat) si in fata noastra merg doi de acestea , tinundu-se de mina si sarutindu-se in buze de parca ar face un barbat si o femeie. Si deodata ma intreaba copilul : tata da de ce acesti doi se pupa? Ce sa-i spun? Ca este normal, ca si el sa incerce? Sau sa-i spun ca e rau, si el sa ma intrebe de ce? Dar eu ce sa-i raspund? Pentru ca copilul intreaba tot timpul.

4 comentarii:

Daiana spunea...

Sunt impotriva gay-lor deoarece odata ce vor avea acest drept in totalitate poti zice ca se duce si omenirea de ripa, nu este suficient ca natalitatea scade din ce in ce mai mult la noi in tara si nu mai stiu oamenii de stiinta ce metode de inventeze pentru ca sa creasca nationalitatea , dar lor de bine le este nu mai stiu ce sa faca si ce drepturi sa mai ceara!
Bun si chiar daca vor sa aiba aceste relatii necrestinesti , nu au de cit , dar numai sa nu o faca in public, e ceva foarte nasol sa vezi 2 fete sau 2 baieti sarutindu-se pe strada.
Culmea prostii in tot acest haus e ca : cit de curind vor protesta pentru a-si cere dreptul de a infia copii, asta chiar ar fi prea de tot!

Ion Calalb spunea...

Cel putin in moldova in urmatorii 20 de ani nu o sa accepte societatea noastra asa ceva. Trebuie de luptat cu ei , si nu cu forta dar cu ceea ce ei cer: Drepturi

Marina Horodisteanu spunea...

da..ai dreptate..eu nu as pute sa vad asa ceva si in primul rind sa accept asa ceva...ce distractie ar fi sa vad astfel de chestii cum doi se pipaie ca eu inca nu am vazut...dar la ceea ce ai afirmat despre copii...chiar ai dreptate..eu niciodata nu voi fi deacord cu asa ceva...Dumnezeu a creat barbatul si femeia sa se uneasca si sa devina un tot intreg si sa dea nastere la urmasi...nu vad nici o logica in fapta lor...se duce societatea si cultura de ripa ca sa nu mai vb despre religie

nils spunea...

Si eu sunt impotriva
Chiar foarte tare
Stiti eu am avut nenorocul sa fiu curtat si dorit de 2 gay.
Pot sa va spun ca au fost momente nu din cele mai placute. Mai ales prima data cand el avea 150 kg, si era si negru (nu ca as fi rasist, da oricum)
Deci a venit si mi sa parut un tip normal. Dar cred ca am fost si eu pentru el mai mult de cat normal. Asa ca la intrebarea lui: Eu vad ca tu nu ai probleme cu barbatii?" raspunsul meu a fost unul simplu: "Nu, de ce as avea?!" . Dar deabia dupa aceasta miam dat seama ce am facut. Nici pe o secunda nu ma gindisem ca era gay!, iar el a inceput sa se dea cu toata puterea la mine. Stand pe o canapea, iar el pe un scaun langa aceasta, tot se apropia...apropia... si apropia. La un moment dat s-a apropiat la 10 cm de mine, la care eu mi-am zis: "nu am la cine striga, pe cine sa chem in ajutor - deci asta e, pana aici am fost barbat curat!"
Norocul meu a fost ca pe cale diplomatica am putut sa ii explic ca nu am nimic cu ei si nici nu ma intereseaza in pat cum sunt!
De atunci am incercat sa ma feresc, dar... pana la urmatorul. Care e o alta istorie!
Iubesc femeile si cred ca nu degeaba ne deosebim. Pentru asta trebuie sa fim perechi. Iar de esti gay sau lesby - fa-le tuturor un favor - fa-ti treburile si iubeste-te acasa, nu in public.

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails