La fel despre Biserica

Poate ca ar fi trebuit sa fie mai mult comentariu la postarea precedenta, dar am hotarat sa atrag tema dintr-un alt punct de vedere

1. Postul si impartasania
Poate devenim mai pacatosi, dar poate si mai curati? de ce spun asta? Deoarece din ce in ce mai multi oameni care ma inconjoara, despre care aflu de la cei ce ma inconjoara - tin postul! Si nu o fac asa ca mine (rusine sa imi fie) numai o saptamina, dar intreg postul mare. Tot respectul fata de ei!

Cu parere de rau nu am puteri, poate nu ma iubeste indeajuns Dumnezeu, ori poate am prea multe pacate si nu pot sa le duc pe toate:)

Cel mai frumos de fapt mi se pare impartasania!
Din anul 2 de facultate - in fiecare primavara sunt la biserica pentru a mai scapa de o parte din pacate (chiar le fac) . deaceea pot zice ca - daca 7 ani in urma biserica era mai mult de jumatate plina - atunci acum este arhiplina!!!
E placut sa constatez acest lucru! Foarte placut!
De fiecare data cand merg e soare, e placut, e frumos, e mai dulce sufletul tau!
Merg la Biserica Sf. Dumitru, din Chisinau, si o socot ca de suflet pentru mine. Imi place sa vad ca oamenii care au avut puterea si bunavoirea sa o ajute financiar - au facut sa devina o biserica foarte frumoasa. Dar si parintele Pavel e un gospodar!

2. Pastele- nu pot sa il vad altfel decat in sanul familiei, cu toate traditiile sale (din popor si de familie)

3. Pastele blajinilor- pe scurt ar fi - o noua sansa de ati aminti de oamenii care te-au iubit!! Si care te iubesc si apara de acolo de Sus!
Hristos a inviat!

1 comentarii:

Ion Calalb spunea...

corect spus

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails